Ce să cauți în cremele naturale de corp

Health Fitness

Ce să cauți în cremele

Cremele de corp naturale sunt un mod indulgent de a rasfata pielea. Sunt o alegere excelentă pentru cei care nu doresc să folosească substanțe chimice dure sau parfumuri sintetice și pot fi, de asemenea, eficiente în combaterea semnelor de îmbătrânire și a altor probleme comune ale pielii.

ingrijirea pielii cu creme naturale

Aceste loțiuni sunt adesea făcute cu acizi grași, glicerină și ceramide pentru a ajuta pielea să-și păstreze umiditatea. De asemenea, au antioxidanți pentru a proteja pielea de radicalii liberi.

Cele mai bune loțiuni naturale de corp sunt făcute cu ingrediente care au fost derivate din plante sau animale și nu conțin substanțe chimice nocive. Le puteți găsi și în formulări vegane, organice sau ayurvedice.

Ce să cauți în cremele naturale de corp

O bună cremă hidratantă pentru corp va conține un procent ridicat de uleiuri și unturi naturale, care sunt bogate în vitamine și substanțe nutritive hrănitoare. De asemenea, au proprietăți antiinflamatorii, făcându-le o opțiune bună pentru pielea uscată și pielea sensibilă.

Untul de Shea este unul dintre cele mai comune unturi naturale de corp și face minuni pentru a înmuia pielea și a lupta împotriva iritanților. Este bogat în vitaminele A, D, E și K și acid linoleic conjugat antiinflamator care ajută la vindecarea și repararea pielii.

Uleiul de cocos este un alt ingredient comun în unturile de corp naturale și are multe beneficii pentru hrănirea pielii. De asemenea, este bogat în acid oleic, care are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene.

Uleiul de avocado este, de asemenea, un ingredient important în cele mai bune unturi naturale de corp și poate ajuta la calmarea pielii și la reducerea roșeață și iritație. De asemenea, este o sursă bună de vitamine, în special vitamina A, despre care s-a demonstrat că îmbunătățește aspectul acneei și al cicatricilor.

Uleiul din semințe de struguri este, de asemenea, un unt natural excelent pentru corp și poate ajuta la hidratarea pielii, îmbunătățind în același timp textura și aspectul pielii. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamina C, care s-a dovedit că ajută pielea să lupte împotriva semnelor de îmbătrânire și să îmbunătățească aspectul ridurilor.

Aloe Vera este un alt ingredient folosit în mod obișnuit în unturile de corp și are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamației și iritațiilor pielii. De asemenea, este o sursă bună de vitamina B, care este importantă pentru sănătatea pielii.

Uleiul de jojoba este un alt unt natural de corp popular și este, de asemenea, o sursă bună de vitamine, inclusiv vitamina E și beta caroten. Este, de asemenea, o sursă bună de squalen, care s-a dovedit că ajută pielea să-și păstreze umiditatea și să prevină uscarea.

Uleiul de argan este un alt ingredient care este un unt de corp natural popular și este o sursă bună de acizi grași omega-3 și omega-6, care sunt esențiali pentru o piele sănătoasă. De asemenea, este o sursă bună de vitamine, inclusiv licopen și beta-caroten, care sunt antioxidanți care pot ajuta la prevenirea daunelor solare și la menținerea pielii sănătoase.

Uleiul de măceș este un alt ingredient comun în unturile de corp naturale, care poate ajuta la hidratarea pielii, îmbunătățind în același timp aspectul și textura acesteia. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamina A, care s-a dovedit că ajută pielea să reziste la deteriorarea celulară și să prevină îmbătrânirea prematură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *